Monica Ioacob – Ridzi în studiourile OTV / Aproape a semnat în direct adeziunea la PP-DD

Desi telenovela continuã, iar Dan Diaconescu vrea sã pãstreze încã suspansul, apropierea dintre fostul deputat PDL Monica Iacob – Ridzi (actualmente independentã) si Partidul Poporului este tot mai evidentã.

Invitatã în studioul OTV, unde Dan Diaconescu a pregãtit ca la carte spãlarea imaginii acesteia, care a avut un spatiu amplu pentru a-si sustine si dovedi nevinovãtia în scandalul de coruptie, Monica Iacob – Ridzi a precizat clar cã PP-DD este singura optiune, dincolo de pãstrarea independentei politice. Monica Iacob – Ridzi a mai spus cã mama sa este o admiratoare a PP-DD si o „OTV-istã” pasionatã. Iar Dan Diaconescu a sfãtuit-o sã „îsi asculte mama”. Un pic a mai lipsit ca adeziune a Monicãi Ridzi la PP-DD sã nu fie scrisã chiar acolo în studio, însã Dan Diaconescu a precizat cã va trebui sã se consulte „cu poporul”. Oricum, invitarea politicianului hunedorean în studiourile OTV a constituit si un barometru pentru imaginea fostului ministru al Tineretului, dar cum marea majoritate a mesajelor venite de la telespectatori au fost pro  Monica Iacob – Ridzi, urmãtorul pas este aproape subînteles. „deci ati auzit. USL trage de doamna Monica Iacob – Ridzi, de PDL nu mai vrea sã audã, dar nici de USL nu mai vrea sã audã, pentru mizeriile pe care USL le-a fãcut de câteva luni încoace românului de rând. Îi rãmân douã variante: independentã sau PP_DD – istã. Rãmâne ca dumneavoastrã, publicul, din acest moment sã ne transmiteti pãrerile dvs. Nu am luat nicio decizie si nici nu o sã iau fãrã poporul român si, în functie de cum decideti dvs. o sã vã comunicãm oficial. Cert este cã, dupã mesajele pe care le-am primit, doamna Ridzi va face parte din noul parlament. Nu vãd cum ar putea pierde acel Colegiu. Acum rãmâne sã vedem si poporul ce va decide, dar si Monica Iacob – Ridzi care, ati auzit, are douã optiuni clare, independentã sau PP-DD, fiidcã mama ei este deja OTV-istã, la fel ca si dumneavoastrã, de multã vreme încoace”, a spus Dan Diaconescu în emisiunea în care a fost invitatã Monica Iacob. – Ridzi. Asta dupã un schimb reciproc de amabilitãti.

Carmen Cosman

Advertisements

6 comentarii la „Monica Ioacob – Ridzi în studiourile OTV / Aproape a semnat în direct adeziunea la PP-DD

 • 10 octombrie 2012 la 21:43
  Permalink

  moni eu te sustin ,ca independenta nu ai sanse ,mai bine sa piarda tot pp-dd ,imp e sa castigi u.

 • 11 octombrie 2012 la 08:49
  Permalink

  pacat….de aceste intamplari….

 • 11 octombrie 2012 la 09:27
  Permalink

  Mai vreo o tura la parlament ca sa scape de mititica,fatuca asta e de toata jena nu are nici un pic de rusine !

 • 11 octombrie 2012 la 09:33
  Permalink

  MONICA IACOB RIDZI PRESEDINTA PPDD HUNEDOARA. E NEVOIE DE O PERSOANA DE TALIA DOAMNEI MONICA PENTRU A CASTIGA IN TOT JUDETUL. CHIAR DOMNUL DIACONESCU A SPUS CA POATE SA FIE PRIMA PRESEDINTA FEMEIE. VREM SCHIMBARI LA PPDD HUNEDOARA, SCHIMBAREA TREBUIE SA INCEAPA IMEDIAT DUPA SEMNAREA ADEZIUNII. CU UN POLITICIAN DE DIMENSIUNEA DOAMNEI LA CONDUCEREA JUDETEANA CASTIGAM SI DEVA SI HUNEDOARA SI VALEA.

 • 11 octombrie 2012 la 21:43
  Permalink

  MONICA, RAMAI INDEPENDENTA.

Comentariile sunt închise.