De la douã echipe aflate în a doua parte a clasamentului unei ligi a IV-a nu te astepti la prea multe. Iatã însã cã vreo sutã de curiosi veniti cu treabã la târgul din incinta stadionului s-au urcat în tribune relaxându-se la o partidã de vacantã.
O partidã în care totusi Jiul a arãtat mai multã poftã de joc în fata unui adversar plictisit fãrã nici cea mai micã urmã de replicã. În felul acesta cu Plãcintã si Cãt. Pop într-o zi de exceptie cu Stoicoiu sau Tutã mereu în cãutarea golului (au avut patru ocazii clare de gol), Jiul s-a impus ferm fiind echipa de unde a rãzbit fotbalul din plãcere.
Retezatul Hateg ca si campioanã
Retezatul Hateg a reusit un 2-2 important la Aurul Brad (a condus cu 2-1 pânã în min. 85) prin golurile marcate de Rosca si Tiric aducând-o foarte aproape de locul 1.
Echipa hateganã mai are nevoie de patru puncte în ultimele trei etape pentru a fi sigurã de locul 1, urmând sã joace cu Jiul (acasã) Univ. Petrosani (acasã) si Cetate II Deva (deplasare). Oare le va obtine? Inter Petrila a învins cu 2-1 pe Gloria Geoagiu (goluri marcate de M. Filip), având ca obiectiv locul 2.
Declaratia zilei
”Am ratat obtinerea locului 1 în liga a IV-a Hunedoara, nu pot decât sã urez succes Hategului în meciul de baraj cu Pecica. Noi avem ca obiectiv locul 2 si Cupa României, faza pe judet asa cã vom trata cu toatã seriozitatea meciul din semifinale cu Minerul Uricani”, Eugen Duma presedinte CS Inter Petrila.