Intrare gratuitã la spectacolul de teatru, pe 12 mai. Târg de antichitãti si handmade, pe 10 si 12 mai Weekendul acesta începe cu târgul de antichitãti si produse handmade la Shopping City Deva si se încheie cu un spectacol de marionete pentru cei mici, pe 12 mai.
În cãutarea cadourilor cu trecut
Sâmbãtã si duminicã, pe 10 si 12 mai, Shopping City Deva gãzduieste cea de-a III-a editie a târgului de antichitãti si produse handmade. Aici, pasionatii de istorie pot gãsi produse deosebite, precum piese de mobilier rustic si clasic, tablouri, icoane, la obiecte din argint (statuete, casete, tacâmuri, obiecte decorative), bijuterii de epocã, ceasuri de colectie sau de serie micã, cãrti, bijuterii, piese de ceramicã, portelan, sticlã, dar si sculpturi sculpturi. Obiectele fac parte din colectiile anticarilor si colectionarilor din Satu Mare, Timisoara, Sibiu, Brasov, Târgu Mures, Alba, Craiova, Cluj, Iasi.
„Pinguinul colorat”, spectacol de marionette
Spectacolul „Pinguinul colorat” are loc duminicã, la ora 16:00, în dreptul intrãrii dinspre H&M.
Cei mici vor descoperi povestea fetitei-pinguin Lia, care, dupã un accident devine roz, iar viata ei se schimbã din cauza aspectului bizar. Astfel, cei mici vor învãta cã nu este nimic gresit sã fii diferit si cã fiecare om este valoros si special. Reprezentatia dureazã 45 de minute, iar la final copiii vor putea participa la o sesiune de picturã pe fatã si vor primi baloane modelate sub forma personajelor îndrãgite din poveste. Accesul la eveniment este gratuit.
Mai multe informatii despre activitãtile organizate la Shopping City Deva sunt disponibile pe si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ShoppingCityDeva/.