Petrileanul care a fost condamnat pentru cã a înselat mai multe persoane promitându-le locuri de muncã bine plãtite în strãinãtate, a scãpat de o nouã condamnare.
Tânãrul a fost trimis în judecatã pentru înselãciune, dosarul fiind solutionat de Judecãtoria Petrosani, dupã ce a pãgubit douã persoane.
G. Alexandru a scãpat de o nouã condamnare dat fiind faptul cã pãgubitii si-au retras plângerea. Tânãrul a fost însã obligat de instanta de judecatã sã achite cheltuielile judiciare cãtre stat si cãtre persoanele vãtãmate, însã solutia nu este definitivã. Alexandru si-a fãcut o adevãratã afacere din pãcãlirea românilor creduli, cãrora le promitea locuri de muncã peste hotare. Le cerea în schimb sume de bani pentru perfectarea actelor. Când se fãcea ziua plecãrii, individul era de negãsit.  Anul trecut, tânãrul a fost condamnat de Judecãtoria Sector 5 Bucuresti într-un dosar de înselãciune cu 62 de victime. A primit doi ani si jumãtate de închisoare pentru înselãciune în formã continuatã, însã pedeapsa i-a fost  suspendatã pe o perioadã de 3 ani.
Maximilian Gânju