Încep negocierile pentru primele de Paste

Sindicatul Muntele demareazã negocierile pentru acordarea unor prime de Paste angajatilor Complexului Energetic Hunedoara.
În ciuda situatiei financiare extrem de dificile cu care se confruntã societatea energeticã, se doreste acordarea acestor drepturi care sunt prevãzute în contractul colectiv de muncã.
“Luni vom avea o primã întâlnire pe aceastã temã. Situatia financiarã a societãtii este foarte dificilã si trebuie sã tinem cont si de ea, dar la fel de bine trebuie sã avem în vedere faptul cã aceste prime sunt incluse în contractul colectiv de muncã”, a declarat Darius Câmpean, presedintele Sindicatului Muntele.
Angajatii Complexului Energetic Hunedoara beneficiazã de prime cu ocazia diferitelor sãrbãtori. Acestea sunt incluse în contractual colectiv de muncã de la nivelul societãtii.
Cosmin BACIU

Advertisements

4 comentarii la „Încep negocierile pentru primele de Paste

 • 21 martie 2019 la 20:56
  Permalink

  Daca s-ar face investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan atunci CEH ar fi pe PROFIT si apoi toate de la sine vor veni (salarii mai mari , prime mai mari , …) .

  Răspunde
  • 23 martie 2019 la 17:42
   Permalink

   PROFIT IN CAPUL TAU SEC

   Răspunde
 • 21 martie 2019 la 21:17
  Permalink

  cat mai sunt bani la bugetul statului se vor da si prime si asta stie si sindicatul dar ii place sa se bata cu caramida-n piept si dupa aceea sa spuna ca este meritul lui

  Răspunde
 • 22 martie 2019 la 07:08
  Permalink

  Campeanu este in negocieri cu Becali….cate un miel pentru fiecare miner si 5 pentru el . Sunt bani ,garla !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.