Fata de 16 ani, din Petrila, a plecat luni de acasã si nu se mai stie nimic de ea. Mama copilei a anuntat miercuri Politia Petrila cu privire la disparitie.
Femeia le-a spus politistilor cã si-a condus fiica, MANOLESCU NAOMI MARIA-MAGDALENA (foto), în vârstã de 16 ani, la scoalã, iar în jurul orei 16.00, când a revenit de la serviciu a vãzut cã fata nu era acasã.
Femeia a mai precizat cã minora  revenise între timp de la scoalã, întrucât si-a lãsat rucsacul cu rechizitele în locuintã. Petrileanca a mai precizat cã minora, care a mai fost plecatã de la domiciliu, nu poate fi contactatã telefonic (telefonul mobil al acesteia fiind închis).
Politistii încearcã sã dea de adolescentã si spun cã are înaltimea 1,50 m, greutate 47 kg., ochi cãprui, pãr de culoare neagrã, forma fetei ovalã, barbie îngustã, urechi normale, nu are semene particulare. La momentul sesizãrii, mama minorei nu a putut oferi detalii cu privire la articolele de vestimentatie cu care  era îmbrãcatã fiica sa. Persoanele care pot oferi informatii ce pot conduce la depistarea minorei, sunt rugate sã anunte cea mai apropiatã unitate de politie sau sã apeleze numãrul de urgentã 112.