Muncitorii care lucreazã la amenajarea domeniului schiabil din Parâng au lãsat o paret a cabanierilor fããr apã. Edilii încearcã acum sã rezolve problema. Lucrãrile de amenajare a bazinului cu apã pentru alimentarea viitoarelor tunuri de zãpadã din statiunea Parâng au lîsat fããr apã mai multi cabanieri.

Oamenii au reclamat la municipalitate cã lucrãrile le-au distrus reteaua de apã. Printr-un sistem de conducte, acestia au captat apa unor izvoare, pe care au adus-o la cabanele pe care le au în statiunea montanã, în lipsa altei surse de alimentare, numai cã, în momentul în care s-a sãpat bazinul s-a distrus si reteaua de aductiune. Vina apartine contructorului, dar reprezentantii Primãriei Municipiului Petrosani s-au întrunit imediat în sedintã pentru a discuta aceastã problemã.  „Vom merge în Parâng pentru a vedea exact care este situatia la fata locului. Sigur cã reteaua va fi refãcutã, pe banii contructorului”, a declarat directorul SPADPP din cadrul Primãriei Municipiului Petrosani, Lucian Dragomir.

Pe de altã parte, lispa finantãrii blocheazã acest proiect extrem de important. La Petrosani anul acesta s-au alocat fonduri doar în primul trimestru, iar mai apoi au existat doar promisiuni. Nici telescaunul la care s-au demarat lucrãrile nu mai poate fi finalizat, pentru cã banii au ajuns doar pentru achizitionarea stâlpilor, iar despre telegondola ce ar urma sã facã legãtura între Petrosani si Parâng deocamdatã nici nu mai poate fi vorba.

Carmen Cosman