Asociatia ”Pro Parâng” organizeazã în Statiunea Parâng ”Serbãrile zãpezii”. Manifestãrile sunt programate pentru data de 16 martie 2019, evenimentul fiind destinat mai ales copiilor.
Nici turistii nu vor avea motive sã se plictiseascã. Vor fi organizate competitii de schi alpin si sanie , dar vor fi si o serie de surprize pregãtite de organizatori. În statiunea montanã a Petrosaniului vor fi organizate si numeroase jocuri distractive pe zãpadã. Evenimentul se bucurã de sprijinul municipalitãtii Petrosani.
Participantii vor primi din partea organizatorilor cupe si medalii. De altfel, luna martie este luna  competitiilor în statiunea de schi a Petrosaniului. Astfel, pe data de 10 martie a.c., Parângul gãzduieste editia a VII-a a unei întreceri îndrãgite de pasionatii schiului, atât din Valea Jiului cât si din numeroase regiuni ale tãrii. Cupa Pro-Parâng va avea loc pe Pârtia Telescaun din Statiunea Parâng. Întrecerea este structuratã pe mai multe categorii de vârstã, astfel ca toti turistii si iubitorii schiului sã poatã lua parte. Evenimentul sustinut de Primãria Municipiului Petrosani este organizat de Asociatia de schi si turism montan Pro-Parâng.
Maximilian Gânju