Societatea Nationalã de Închideri Mine Valea Jiului mai are câtiva salariati. Pentru acestia, conducerea achizitioneazã servicii de transport la si de la locul de muncã. 601.438 de lei este valoarea contractului pe care SNIMV îl deruleazã. Serviciile de transport sunt pentru unitãtile miniere Paroseni si Uricani.  Obiectul achizitiei îl  constituie furnizarea serviciilor de transport salariati la si de la locul de muncã, pentru  sucursalele Mina Paroseni si Mina Uricani, prin curse de transport regulate, conform graficelor de transport.
Programul de transport salariati se desfãsoara timp de 24 ore/zi lucrãtoare, iar in zilele nelucrãtoare cursele  programate conform  comenzilor de lucru de la sucursalele miniere se presteazã tot 24 ore/zi. Valabilitatea contractului înceteazã la data de 31.12.2019.
“Autovehiculele necesare transportului salariatilor la sucursalele SNIMVJ SA si retur sunt: a) microbuz cu minim 19 locuri pe scaune pentru pasageri + 1 loc sofer, pentru deservire Mina Paroseni: 3 autovehicule; b) microbuz cu minim 19 locuri pentru pasageri + 1 loc sofer, pentru deservire Mina Uricani: 4 autovehicule; c) un microbuz rezervã, cu minim 19 locuri pentru pasageri + 1 loc sofer”, aratã achizitia.  În total, prestatorul are de efectuat circa 25.835 km/lunã la cele douã unitãti miniere. Cele douã exploatãri miniere au fost închise, însã încã mai sunt angajati care efectueazã lucrãrile efective de închidere.
Monika BACIU