Bãrbatul este învinuit de comiterea infractiunii de agresiune sexualã, dupã ce si-ar fi abuzat în mod repetat fiica de 10 ani. Magistratii din Deva au decis începerea judecãtii. Procurorii Parchetului de pe lângã Judecãtoria Deva au  finalizat ancheta în ceea ce-l priveste pe individul de 46 de ani, din comuna Burjuc,  suspectat cã si-a agresat sexual fiica în mod repetat.
Belus Dorin Gheorghe este învinuit de sãvârsirea infractiunii de agresiune sexualã  (cel putin douã acte materiale), iar judecãtorii au dispus începerea judecãtii. Tatãl suspectat de abuz sexual ar fi profitat de inocenta fiicei sale dupã ce mama ei a plecat la muncã în Germania. Copila de 10 ani minora locuia alãturi de tatãl ei în satul Tisa, comuna Burjuc, si ar fi fost siluitã repetat.
Acesta o atingea în zonele intime si apoi se masturba,  astfel cã dacã era prins sã poatã nega cã ar fi întretinut raporturi sexuale cu copila.  Fata a îndurat chinurile fãrã sã spunã nimãnui nimic de teamã, însã la sosirea mamei acasã si-a fãcut curaj si a mãrturisit totul. Femeia a luat-o pe fetitã si s-a dus glont la politie.
Maximilian Gânju