În ciuda plecãrilor din partid, senatorul Cristian Resmeritã spune cã PSD Hunedoara nu are probleme interne

 

Un primar, doi consilieri judeteni si un presedinte executiv. Acesta este, la acest moment, bilantul plecãrilor din Partidul Social Democrat din judetul Hunedoara.
Existã informatii cã si alti primari ai formatiunii politice ar intentiona sã treacã la Pro România. Doar într-o sãptãmânã, PSD a pierdut în  detrimentul PRO România, patru membri marcanti.
Cristian Resmeritã, senatorul executiv al PSD Hunedoara sustine cã în cadrul formatiunii politice nu existã nicio problemã.
“Pe mine, personal, mã afecteazã orice coleg care pleacã. Eu, PSD-ul îl consider familia mea.  Eu am familia mea si urmãtoarea mea familie e partidul, pentru cã asa am fost crescut de mic. E regretabil si am o tristete în suflet când pleacã oricine, mai ales cã nu prea au motive de nemultumire. Tristetea mea nu înseamnã mare lucru într-o lume a  rezultatelor. Pe mine mã intereseazã cât îmi  influenteazã rezultatul. Regret orice plecare,  dar rezultatele vorbesc. Pe 26 mai vedem cât a contat plecarea sau venirea fiecãrui om.  Pânã atunci sunt doar sentimente. Eu, personal, nu mã astept sã mai plece nimeni”,  a declarat Cristian Resmeritã, presedinte executiv al PSD Hunedoara.  Dacian Ciodaru si Ion Hojda, consilieri judeteni, Emil Râsteiu – primarul orasului Simeria si  Costel Postolache – presedinte executiv PSD Petrosani au semnat  adeziunile la partidul  condus de fostul premier Victor Ponta.
Monika BACIU

5 comentarii la „În ciuda plecãrilor din partid, senatorul Cristian Resmeritã spune cã PSD Hunedoara nu are probleme interne

 • 10 februarie 2019 la 20:25
  Permalink

  Primul test pentru PSD in Valea Jiului este in luna Mai la alegerile europarlamentare si apoi urmeaza cele mai importante pentru ei , … asteptam mult noi cei din Valea Jiului ca guvernul PSD sa asfalteze (poate anul acesta) drumul DN 7A (Cheile Jietului) spre Voineasa si pe Transalpina sau la Manastirea de la Groapa Seaca , drumul spre Herculane , Domeniul Schiabil Parang , Termoficarea in Valea Jiului sa schimbe tevile , … sau Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) sa asfalteze (poate anul acesta) drumul judetean din Parang si drumul judetean Valea de Pesti , …

  Răspunde
 • 11 februarie 2019 la 06:12
  Permalink

  Asteptam ca PSD sa toarne asfalt de la ie?irea din Petrosani pân? la intersec?ia de la Livezeni de 3 ani…

  Răspunde
 • 11 februarie 2019 la 08:41
  Permalink

  Citez :”nu prea au motive de nemultumire”.Fi mai explicit domnule Razmerita.Adica, au avut tot felul de foloase si functii si totusi au ales sa plece.
  Pai tovarase Razmerita,vezi matale,nu toata lumea sa nascut ,precum dumneata,fara coloana vertebrala si cu buzele lipite de fundul celui care ti-a dat sa sugi.
  . Cei care au ales sa plece si-au dat seama ca a fi membrii unui partid de slugoi este prea injositor si ca nu mai pot accepta asta.
  Nu ne mira ca faci afirmatia ca PSD -ul este familia ta.Calit?tile pe care le ai se pliaza de minune cu cele care se cer in PSD,adic? „cinstit,destept,patriot si cu frica de D-zeu”

  Răspunde
 • 11 februarie 2019 la 16:41
  Permalink

  Daca tu ai fost numit de dragnea senator?, ai ramas sclavul lui ,penali pana la final.Parca te vad mieluselul lui Ponta la viitoarele alegeri daca mustata te ,,ejecteaza”,iar referitor la tradari ,parca ai lasat o,, frantuzoaica ” cu ochii in soare.Cine crede in dragnea e o mizerie, poate tu nu crezi.

  Răspunde
 • 21 februarie 2019 la 17:05
  Permalink

  Asteptati fraierilor asfaltarea, asteptati fraierilor sa vo bage si in gura senatorul. Daca Ponta daca ajunge sa fie mare sef si rasmerita va trece in barca lui ponta . Interesul poarta fesul, PROSTII VOTEAZA SI SE BUCURA CA IS FURATI DE JMECHERI

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.