Iatã câteva detalii despre partenerele echipei de la Petrosani, ACS Energeticianul.
Ripensia Timisoara – Tot cu Pelici
Adus înspre finalul turului de la Hermannstadt Sibiu, antrenorul Alexandru Pelici continuã cu acesta pânã la finalul sezonului. La capitolul transferuri Al. Popovici a plecat în Islanda, iar ca noutãti se mizeazã pe Ciutã (portar de la Millenim Giamata), Chera (CNP Timisoara), Simian (Sporting Rosiori), Istrãtescu (ASU Poli Timisoara) si Ster (CFR II Cluj), cel mai titrat fiind Tânc (33 de ani) de la Luceafãrul Oradea.
Echipa timisoreanã va pleca cu un lot de 22 jucãtori la pregãtire în Antalya (Turcia), în perioada 28 ianuarie – 8 februarie. Obiectivul declarat al echipei este clasarea în primele opt locuri, în prezent echipa ocupând locul 12.
UTA – Credit tineretului
Fostã campioanã a României, UTA se pregãteste, sub bagheta antrenorului Ionut Popa la Arad într-un cantonament la Hotelul Coandi. Echipa se aflã în pregãtiri – douã antrenamente zilnice – cu 13 jucãtori sub 21 de ani, UTA renuntând la jucãtorii Cublesan, Pop, Vãdrariu, Petra, Oprea, Dan si Iuga. Sunt vizati mai multi jucãtori care ar putea veni la UTA.
ASU Poli Timisoara – Salarii diminuate, jucãtori multi
Antrenorul Cosmin Petruescu a avut 28 de jucãtori la primul antrenament, cu numeroase noutãti, printre care Maasmechelen (Belgia), Ilan, Pituc (LPS Banatul) si Bg. Vasile (Chindia Târgoviste). Jucãtorul Cãlin Popescu a plecat la Sepsi Sf. Gheorghe iar Bozian la Crisul Chisineu. La pregãtiri participã si Cristian Daminutã.
ACS Poli Timisoara – Un nou antrenor
Fosta prim – divizionarã si-a început pregãtirile cu noul tehnician Valeriu Rãchitã, echipa despãrtindu-se de directorul sportiv Ovidiu Petre si de portarul Curileac, acesta din urmã semnând pentru CSM Satu-Mare (liga a IV-a). Achizitiile de jucãtori confirmate sunt Vlad Olteanu (Dinamo) si Rogoveanu (Chindia Târgoviste).
”U” Cluj – Cantonament în Antalya
Cu câteva nume noi în echipã, N. Janos (UTA), Al. Rosca (Aerostar Bacãu), D. Pârvulescu (Pandurii Tg. Jiu) si De Filippo (FC Casertana, Serie, C. Italia) antrenorul Bogdan Lobont va pleca în Antalya (28 ian. – 9 febr.) pentru un stagiu de pregãtire.
Petrolul Ploiesti – Multi plecati, multi sositi

Echipa lui Mugurel Cornãteanu s-a despãrtit de Isvoranu, Danci, Cruceru, Ciocâlteu, Prunescu, M. Ene si Tuto Tamuz aducându-i în schimb pe Brânzã (portar FC Botosani), grecii Kozoronis si Sarris, Bg. Rusu (FC Hermannstadt), Borta (CSU Craiova) si R. Moldoveanu (Dinamo).
Academica Clinceni – Fãrã miscãri de trupe
Trupa lui Ilie Poenaru nu anuntã nimic pe piata transferurilor, va testa mai multi jucãtori în perioada 26 ianuarie – 4 februarie în câteva partide amicale.
Chindia Târgoviste – Douã transferuri din liga I
Formatia antrenatã de Viorel Moldovan a achizitionat doi jucãtori din liga I, Neicutescu de la Dinamo si Sandrudek Dunãrea Cãlãrasi.
Sportul Snagov – Unde va juca?
Resita sau Mangalia sunt orasele vehiculate ca posibile pentru echipa din Snagov,  care va continua sub comanda lui Laszlo Balint.
Luceafãrul Oradea – Au plecat fostii… Energeticieni!
Echipa de pe Crisul Repede a rãmas, printre altii, fãrã trei fosti jucãtori care au fost si la ACS Energeticianul: Gunie, D. Lãsconi, Cãtãlin Târã.
GENU TUTU