O datã cu încheierea unui nou an calendaristic, având în vedere impactul programului ”Angajatul lunii” si ”Colectivul lunii” în rândul salariatilor,  conducerea Apa Serv Valea Jiului a luat decizia de a desemna si un ”Angajat al anului 2018”.

În urma analizei efectuate, în acest sens, de echipa managerialã, cel mai bun salariat de la Apa Serv în anul 2018 a fost desemnat Anton Stoica.

Acesta este lãcãtus mecanic în cadrul Statiei de tratare a apei Zãnoaga, din anul 2010, iar în cadrul Apa Serv Valea Jiului este angajat din 1995, fiind totodatã unul dintre angajatii model ai ASVJ, cu 24 de ani vechime în cadrul societãtii si aproape 30 de ani vechime în muncã.

”Anton Stoica lucreazã la Statia de tratate a apei de la Zãnoaga, statie care are în componentã douã captãri pe doi versanti din Muntii Parâng, respectiv captarea Polatiste si captarea Izvorul, fiecare aflându-se la circa 10 km distantã de statia de la Zãnoaga. Practic, în fiecare început si sfârsit de an, alimentarea cu apã potabilã a statiei Zãnoaga si de aici, mai departe, a locuitorilor din zona de Sud a Petrosaniului depinde de munca salariatului nostru care trebuie sã curete prizele de captare, parcurgând zi de zi, pe jos, în conditii de iarnã, drumul spre cele douã captãri. De altfel, a intrat deja în folclorul nostru din fiecare iarnã,

zicala potrivit cãreia dacã a ajuns Anton la captãrile statiei Zãnoaga, atunci poate sã vinã, fãrã emotii pentru noi, gerul si zãpada. Pentru toate aceste motive, am gãsit de cuviintã sã-i multumim lui  Anton Stoica pentru dedicatia cu care-si desfãsoarã activitatea, conferindu-i acest titlu de angajat al anului, pe care-l meritã cu prisosintã”, a declarat Cristian Ionicã, directorul general al ASVJ.

Succesul programului de fidelizare al salariatilor, initiat în urmã cu doi ani de echipa managerialã a operatorului regional de apã si canalizare din Valea Jiului, a determinat conducerea ASVJ sã decidã continuarea acestui program si în anul 2019.

Birou Presã Apa Serv Valea Jiului Petrosani