Petrosãneanul a convins instanta de judecatã cã poate fi lãsat în libertate înainte de a-si ispãsi toatã pedeapsa. Petrosãneanul primise sase ani de închisoare pentru cã a încercat sã-si violeze cumnata.
Toader Visinel S. l-a convins pe magistratul Judecãtoriei Deva sã-i admitã cererea de liberare conditionatã din Penitenciarul Deva, unde era închis încã de la finele anului 2014. Recidivistul a mai avut câteva tentative de a scãpa de puscãrie, ultima dintre ele fiind respinsã de Tribunalul Hunedoara în urmã cu trei sãptãmâni.
Acesta a executat minimul de pedeapsa de sase ani la care a fost condamnat de Judecãtoria Petrosani, pentru cã si-a acostat fosta cumnatã, în decembrie 2014, a dus-o cu forta pe  malul Jiului din zona Livezeni-Petrosani si a încercat sã o violeze. Anchetatorii stabileau atunci cã bãrbatul a acostat-o pe o stradã din Petrosani pe sora fostei sale sotii, si dupã ce a bãtut-o, a tras-o de pãr pânã într-o grãdinã de pe marginea râului Jiul de Est si a încercat sã întretinã relatii  sexuale cu ea. N-a reusit sã o violeze din cauzã cã era prea beat, iar victima a reusit sã fugã si sã cheme politia. Recidivistul a fugit si s-a ascuns în locuinta concubinului surorii sale, cãruia nu i-a spus cã este cãutat de politisti, dar a fost  prins în urma unei actiuni a politistilor.
Maximilian Gânju