Toate strãzile pe care se va interveni în cadrul programului de modernizare si reabilitare a retelelor de apã si canal vor fi readuse la starea initialã la finalizarea lucrãrilor.
Oficialii de la ApaServ Valea Jiului dau asigurãri cã nu vor exista probleme la infrastructura rutierã. În plus, acest lucru este prevãzut si în contractele de lucrãri.
”O cerintã în cadrul proiectului este tocmai aceasta: aducerea terenului la starea initialã. Pe Petrosani sperãm cã va fi o colaborare bunã cu constructorul, astfel ca ca în final sã fie adus terenul – trotuarul, strada – la starea initalã. Este o cerintã în cadrul proiectului. Dacã nu se va întâmpla acest lucru înseamnã cã nu se ating obiectivele din cadrul proiectului. Nici nu se pune aceastã problemã”, sustine Cristian Ionicã, directorul general al SC ApaServ Valea Jiului. La Petrosani s-a semnat deja ordinul de începere a proiectului. În total, sunt de reabilitat aproximativ 20 km de retele de apã, respectiv peste 10 km de retele de canalizare.
Monika BACIU