Dãnut Terteci, initiatorul campaniei “Premiantii fãrã premii” ne invitã sã luãm parte la o  campanie umanitarã. În perioada sãrbãtorilor de iarnã, tindem  sã fim mai buni, sã ne aducem aminte de semenii aflati în nevoie.  Astfel, Dãnut Terteci ne lanseazã o invitatie. Persoanele care vor sã fie alãturi de copiii orfani, dar si de bunicii nimãnui sunt asteptati sã ia parte la campanie si pentru o clipã sã fie “Mos Crãciun”. Darurile vor ajunge si la centrele din Valea Jiului care adãpostesc bunici si orfani.
“Cei care doresc sã facã o faptã bunã si sã aducã un strop de fericire în sufletele copiilor abandonati si bunicilor din centrele de plasament din judetul Hunedoara au ocazia sã doneze cadouri de Crãciun. Cei care  îsi amintesc pot pune într-o cutie de pantofi dulciuri, felicitãri, mesaje de la suflet la suflet sau orice altceva care poate aduce  fericire pentru un copil sau un bunic. Ne propunem sã bucurãm împreunã 1.000 de suflete, copiii si bunicii din centrele de plasament din judetul Hunedoara. Pe aceastã cale, vã invitãm sã strângem 1.000 de cadouri puse în cutii de pantofi, frumos  ambalate, pe care sã le oferim celor care au acelasi drept la fericire ca si noi. Vã asteptãm în fata Centrului Cultural „Drãgan Muntean” Deva pentru a pune laolaltã bucãti din sufletele noastre pentru a mângâia alte suflete. Dupã strângerea cadourilor, vom merge în toate orfelinatele si cãminele de bãtrâni pentru a lãsa un dar fiecãruia în parte, sã simtã  putin din bucuria sãrbãtorilor de iarnã”,  aratã organizatorul campaniei.
Cei care vor sã facã o faptã bunã sunt  asteptati în în fata Centrului Cultural „Drãgan Muntean” Deva în data de 14 decembrie între orele 15:00-18:00.
Monika BACIU