25 de sportivi si doi antrenori de la Clubul Sportiv ACS Sorii Junior’s Lupeni vor pleca  într-un stagiu de pregãtire, costurile fiind suportate din bugetul local al municipiului Lupeni.
Consiliul Local a aprobat alocarea sumei de 7000 de lei pentru ca deplasarea sã fie posibilã. În acest fel, Primãria si Consiliul Local al municipiului Lupeni sustin sportul, dar si performantele din acest domeniu.
“Tinând cont de importanta SPORTULUI pentru sãnãtatea corpului dar si a mintii, Primãria si Consiliul Local al Municipiului Lupeni au reusit în acest an sã FINANTEZE numeroase competitii sportive: FOTBAL am fost alãturi de cluburile ACS Sorii Sport, Dynamic Sport Lupeni, CROSS  Ambrus, HANDBAL si MARATON alãturi de ACS Sorii Junior s si Geta Minerita. Au fost finantate proiecte conform Legii 350/2005, Clubului de FOTBAL TENIS Comexim R Lupeni unde activeazã campioni mondiali, cluburilor de fotbal: ACS Sorii Sport si Dynamic Lupeni cu rezultate deosebite la nivel national. Vom continua sã sprijinim toate actiunile sportive, sã promovãm sportul si sã fim alãturi de sportivii lupeneni.”, aratã Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.  Suma de 7000 de lei alocatã de Consiliul Local pentru clubul sportiv este necesarã pentru transportul si cazarea celor 25 de copii si a celor doi antrenori care îi însotesc în stagiul de pregãtire.
Monika BACIU