”Run the lift” se anuntã un succes

Competitia derulatã în Statiunea Parâng este organizatã de reputatul parapantist din Petrosani, Toma Coconea. Concursul presupune cã sportivii aliniati la start sã se întreacã cu telescaunul statiunii.
Este o cursã scurtã, de doar doi kilometri si jumãtate, dar foarte intensã, în care alergãtorii urcã 615 metri diferentã de nivel (de la cota 1070 la cota 1685).
Run The Lift s-a bucurat de un real succes anul trecut. A adus la start  competitori importanti, nume care se bucurã de o popularitate foarte mare cum ar fi Tiberiu Useriu. De altfel, la startul din 10 noiembrie a.c., la editia cu numãrul doi, Tibi va fi din nou prezent alãturi de Toma.
Totodatã, Viorel Palici, Gyorgy Szabolcs Istvan, Ciprian Bãlãnescu, Florin Munteanu, Codrea Gheorghe Silip, Ingrid Mutter, Adriana Plosnitã, Crina Buzgan, Georgeta Manolache sunt unii dintre cei mai buni alergãtori montani din tarã si au acceptat  provocarea de a se lua la întrecere cu telescaunul. Concursul de alergare montanã urmãreste promovarea unui stil de viatã sãnãtos si cresterii numãrului de practicanti ai alergãrii în naturã,  în special a alergãrii montane, dar si promovarea locurilor frumoase ale Petrosaniului si Vãii Jiului. Startul se va da de la baza telescaunului în data de 10 noiembrie 2018 la ora 12:00.
Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.