Toti cei care o bicicletã sunt asteptati duminicã la o plimbare la Petrila. Sportivii de la San Montan au gândit o actiune excelentã pe soseaua de centurã a orasului Petrila, proaspãt asfaltatã si, la final, surprizele se tin lant.
Plus cã, de la mic la mare, fiecare are numai de câstigat.
„În acest week-end, conform traditiei, suntem deja la a doua editie  a actiunii Pedaleazã în toamna petrileanã, iar noi îi invitãm pe toti sã vinã sã pedaleze alãturi de San Montan. Specific: nu este un concurs! Este o invitatie la miscare pentru toatã lumea, mai ales cã  vremea se anuntã favorabilã, asa cã îi invitãtm pe toti cei din Valea Jiului si nu numai sã vinã si la traditionala fasole cu ciolan la ceaun, la o plãcintã cu dovleac”, a spus Erika Santa, organizatoarea  întrecerii. Nu vor fi doar  actiuni pentru cei mari, iar copiii vor fi si ei atrasi în aceastã actiune.
„Pe cei mici îi invit sã vinã costumati. Vom avea si o scenã unde vor desena si vor sculpta dovlecii, iar la final, vom oferi un mic program artistic, cu cei din Valea Jiului”, mai spune Erika. Consiliul Local si Primãria orasului Petrila sunt parteneri cu Asociatia San Montan, care organizeazã acest eveniment dedicat  frumoasei toamne  petrilene.
Întâlnirea  are loc duminicã la ora 14 în parcarea magazinului Penny, iar biciclistii vor pleca pe traseul: centura ora;ului Petrila,  Popi, Dealul Maleia, un traseu de 7 km, accesibil tuturor, chiar si celor fãrã o prea mare experientã în pedalat.
Diana Mitrache