Zeci de demisii din PSD Petrosani

Peste 30 de membri ai PSD Petrosani au intentionat ieri sa isi dea demisiile, insa nu a avut cine sa le primeasca asa ca vor mai incerca si maine.   Oamenii spun ca nu au incredere in actuala conducere a partidului, mai ales dupa ce cativa membri de baza pana de curand au fost exclusi. Nu au venit toti cei 30 de demisionari la PSD, ci doar un grup reprezentati de fostul vicepresedinte al PSD Petrosani, Dorina Plescan. „Astazi vorbim despre 31 de demisii. Este doar un inceput. In saptamanile ce urmeaza vor fi inaintate si celelalte 250 de demisii. Depun eu aceste demisii pentru ca, in momentul in care am fost exclusa, in luna decembrie 2011,  colegii mei de la momentul respectiv mi-au lasat mie demisiile. Am demisii inca din decembrie, care mi-au fost lasate pentru a le inainta”, a declarat Dorina Plescan. De asemenea, Mihai Pavel Coita, fost colonel in armata, a declarat ca: „Eu nu mai vreau sa fiu alaturi de ei, cei care i-au exclus pe fostii mei colegi. Nici nu stiu cine este in actualul PSD, ca am fost la alegeri, dar dupa aceea nu m-am mai dus. Am fost la doamna Dorina Plescan in organizatie si cu dansa vreau sa merg mai departe”. La sediul PSD Petrosani nu a fost decat trezorierul partidului, insa a refuzat sa primeasca demisiile in lipsa liderilor politici, asa ca oamenii vor veni si astazi.

Carmen Cosman

Advertisements

3 comentarii la „Zeci de demisii din PSD Petrosani

 • 30 ianuarie 2012 la 18:31
  Permalink

  oare demisiile astea sunt ca cele prezentate de celalat fost psdist? ca alea erau false. abia astept sa vad cum e.

 • 31 ianuarie 2012 la 00:56
  Permalink

  PSD este un partid de ciolanari flamanzi dupa ciolanul Matusi Tamara (Adrian Nastase)ei cand au fost la guvernare 2000-2004 nu au facut nimic si atunci nu era nici criza mondiala.

 • 31 ianuarie 2012 la 07:44
  Permalink

  din „Minerii Vaii Jiului” a mai ramas doar „Minerii” ??? ai intrat la apa??? nu este de mirare ca esti un sustinator infocat de-al PDL-ului (prost-dement-lingau)… cine a facut promisiuni iluzorii??? cine a promis ca vom TRAI BINE??? cine a adus Romania intr-un moment de rascruce??? de ce nu pomenesti nimic de scena de la Costinesti, marca MONA RIDZI, a costat 75.000 de euro din bani publici???nu fi suparat ca PDL-ul nu mai este in trend… indivizi ca tine gasesc repede un loc unde sa pupe…SUCCESURI…

Comentariile sunt închise.