Laurentiu Nistor dãruieste insigne boboceilor centenari

Fiecare boboc din clasa pregãtitoare a judetului Hunedoara a primit o felicitare cã este în generatia care începe scoala în Anul Centenarului, de la deputatul PSD Laurentiu Nistor.
Este un gest unic pânã acum si presedintele acestui partid din Hunedoara ne-a mãrturisit cã l-a fãcut în speranta cã acesti copii sã tinã cont peste ani, nu neapãrat ca sã poarte si insigna.
„M-am gândit cã acest gest îi va face sã îsi aminteascã, peste ani si ani, cã ei au început scoala în acest an important pentru România, Sunt fãcute, si felicitãrile si insignele, din banii mei si nu am fãcut acest gest nici în numele partidului, nici altfel, ci doar în nume personal, pentru cei 3266 de copii care au început, în judetul Hunedoara, clasa pregãtitoare”, ne-a declarat laurentiu Nistor, presedintele PSD Hunedoara. Copiii au primit la scoalã, dupã ce fiecare plic a ajuns la conducerile unitãtilor de învãtãmânt, acum, odatã cu începerea noului an scolar. În plic existã o felicitare cu harta României, pe care scrie: „Te felicit cã ai început primul an de scoalã în ANUL CENTENAR AL ROMÂNIEI! Fii mândru cã esti român!, cu drag Laurentiu Nistor”. Alãturi, existã o insignã cu douã drapele, unul dintre ele purtând inscriptia 100. Dacã este sã luãm în calcul cã un astfel de cadou ar costa aproximativ 3 lei, deputatul Laurentiu Nistor a cam cheltuit ceva bani, acum la începutul noului an scolar, dar a fãcut-o, asa cum a mãrturisit, în speranta cã nu va fi singurul care sã se gândeascã la ceva în acest an.  Cât despre bobocei, ei poate se vor prinde de însemnãtatea acestui gest, peste ani, dacã vor pãstra plicul oferit de politicianul vremii.
Diana Mitrache

Advertisements

5 comentarii la „Laurentiu Nistor dãruieste insigne boboceilor centenari

 • 11 septembrie 2018 la 19:12
  Permalink

  Vreau si eu insigna de-asta!!!!!!!!

  Răspunde
 • 11 septembrie 2018 la 19:37
  Permalink

  Vrem asfaltarea drumului judetean din Parang !

  Răspunde
 • 11 septembrie 2018 la 23:40
  Permalink

  N-o sa-si mai aminteasca nimic copiii astia mai Nistore, asa precum speri tu. Astia peste vreo 15-20 de ani n-or sa mai fie in Romania!!! Eventual o sa-si aminteasca vag, de un demagog si populist din PSD, care le-a spus povesti……de adormit copiii!!!!

  Răspunde
 • 12 septembrie 2018 la 07:23
  Permalink

  Rusine PSD! Orice se face anul asta este in numele CENTENARULUI! Nimic serios, ati facut ceva pe istorie…..copiii astia nu inteleg nimic si nu vor sti aproape nimic despre unire si istoria Romaniei in general.

  Răspunde
 • 20 septembrie 2018 la 15:13
  Permalink

  sa se dee isicne si la pensionari si la doamnele care merje la beserica ca e oameni si ei.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.