Bugetul municipiului Petrosani a fost rectificat. Ministerul Dezvoltãrii a alocat Primãriei municipiului Petrosani suma de 2,5 milioane de lei pentru lucrãrile de modernizare a drumului spre Dâlja.
Lucrarea se executã în cadrul Programului National de Dezvoltare Localã. Suma primitã de la minister sunt destinati realizãrii lucrãrilor programate pentru acest an. Anul trecut, municipalitatea de la Petrosani a alocat suma de 237.433 lei pentru realizarea investitiei.
“Lucrãrile de modernizare a drumului care face legãtura între Dâlja Mare si Dâlja Micã sunt în plinã desfãsurare. Constructorul lucreazã la poduri, podete si la regularizarea pâraielor. Dupã ce aceste lucrãri vor fi finalizate se va turna si covorul asfaltic. Lucrarea este finantatã prin Programul National de Dezvoltare Localã”, spunea  sãptãmâna trecutã Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani. Valoarea totalã a contractului este de 4.758.999 lei, astfel cã mai este necesarã suma de  2.021.566 lei  pentru finalizarea integralã a lucrãrilor. Investitia este una multianualã,  astfel cã finalizarea lucrãrilor este  programatã pentru anul viitor.
Monika Baciu