Drapel urias, la intrarea din Defileul Jiului

Un drapel urias, pe un catarg pe mãsurã, va flutura la Petrosani, foarte aproape de locul în care, acum 100 de ani, era granita dintre România si Austro-Ungaria, în Defileul Jiului. Investitia este una privatã si nu are  legãturã cu catargele pe care Consiliul Judetean le va amplasa în alte locuri din judet, cu prilejul Centenarului pe care îl sãrbãtorim în decembrie. Gheorghe Ile, primarul din Vulcan, spune chiar cã ideea a fost a lor, a celor care vor si finanta lucrarea si a fost luatã înainte ca la Deva, în Consiliul Judetean, sã fie votat proiectul de hotãrâre privind ridicarea unor catarge similare în alte orase ale  judetului.
„Va fi un catarg pe care îl vom pune în intersectie la Iscroni, spre Târgu Jiu. Acolo se niveleazã zona, pentru cã vom monta unul foarte înalt, cu un Drapel, pe care  îl facem noi, iar înainte de 1 decembrie  va fi montat acolo. Mai multi oameni de bine, cu suflet si patrioti ai României, pun mânã de la mânã si vom înãlta acolo acest catarg”,  a spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.  Lucrãrile de  amenajare a locului au demarat deja si, spre deosebire de cele pentru care au fost alocate sume uriase, de la Consiliul Judetean, acest catarg va fi ridicat din banii unor oameni care au dorit sã marcheze si aici Centenarul României.
Diana Mitrache

Advertisements

2 comentarii la „Drapel urias, la intrarea din Defileul Jiului

 • 22 august 2018 la 09:02
  Permalink

  Dupa ce ca este un mare iubaret, iata ca Ghita este si mare patriot.Doi intr-unul! Daca pica pesedeul, il vedem liberal, apoi userist, ca tot omul…impartial, cu toate partidele.

 • 22 august 2018 la 17:45
  Permalink

  Am convingerea ca….
  Am convingerea ca….
  Alo Tata Ile intersectia respectiva apartine de Aninoasa,nu de Vulcan sau e grea geografia

Comentariile sunt închise.