Fostul director al furnizorului de apã din Valea Jiului, Costel Avram si-a prezentat bilantul la Apa Serv, sãptãmâna trecutã, în ultima zi în care a mai reprezentat aceastã societate.  A iesit pe profit, o societate care a avut mari probleme financiare, iar pentru bilant, fostul manager general a ales Pasul Vâlcan, acolo unde a inaugurat cea mai nouã investitie,  ultima filigorie, unde oamenii se pot adãposti si unde pot bea apã.
„Consiliul de Administratie s-a întâlnit marti (n.r. 14 august), a luat act de demisia mea si este numit ca si  director interimar Cristian Ionicã. Apa Serv, din 2012, pânã în 2018, a avut rezultatele  pe care stiti. Dacã în 2012, Apa Serv  înregistra o pierdere contabilã de 7,225 milioane de lei, în prezent, pierderea a fost acoperitã, iar Apa Serv a acordat actionarilor  dividende, doi ani la rând, în sumã totalã de 1,5 milioane de lei. În luna iulie 2012, datoria Apa Serv la Apele Române era de 6,053 de milioane de lei, acum datoriile sunt la zi, neexistând sume restante”, a spus Costel Avram, fost manager general SC Apa Serv Valea Jiului.
Cel care i-a fost  alãturi lui Costel Avram, si ironia sortii a fãcut ca asta sã se întâmple si în prima si în ultima zi la Apa Serv, primarul Gheorghe Ile a tinut sã îl felicite pentru noua alegere, mai ales cã este convins de faptul cã, din noua posturã, le va fi de folos tuturor.


„Odatã cu predarea acestui punct de tratare a apei, si la Vulcan, am intrat în Europa cu  calitatea apei. Cred cã acum încheiem activitatea prin acest foisor care s-a realizat aici, prin care vrem sã atragem atentia cã, da, aici este Apa Serv. Putem servi un pahar de apã, fix de unde se produce.  Costel Avram va reusi acum, cu o mânã de fier sã  gestioneze întreg judetul”, a spus, la finalul mandatului lui Costel Avram, Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.
Noul director al Apa Serv va fi Cristian Ionicã. Asta, cel  putin pe perioada interimatului, care a fost agreat de Consiliul de Administratie. „Putem observa cã suntem aceiasi echipã si asigur în continuare cã vom avea o activitate ridicatã din punct de vedere  calitativ, asa încât, atât apã potabilã, cât si cea rezultatã de la statiile de epurare sã se încadreze în parametrii normali si sã multumim clientii din Valea Jiului”, a declarat Cristian Ionicã, manager interimar Apa Serv.
Costel Avram a fost vizibil emotionat si i-a urât echipei pe care o lasã la Apa Serv sã ducã mai departe realizãrile si i-a evidentiat pe toti cei care au pus umãrul ca aceastã societate sã fie un exemplu la nivel national. Nu a uitat sã le  felicite pe Roxana Benke si pe Monica Tarcea.
Diana Mitrache