Printre rãnitii grav se aflã si o fetita de opt ani, dar si soferii celor douã autoturisme implicate într-un  accident de circulatie care a avut loc sâmbãtã dimineata pe DN 7, în zona localitãtii Lesnic, din judetul Hunedoara.
Accidentul rutier a avut loc dupã ce unul dintre soferi a intrat pe contrasens si s-a  tamponat frontal cu un autoturism care circula regulamentar.
”Din primele cercetãri rezultã faptul cã un  autoturism înmatriculat în Austria, care circula pe directia de mers Arad-Deva, a intrat pe contrasens, depãsind linia continuã, intrând in coliziune frontalã cu un alt autoturism înmatriculat în Germania, care  circula regulamentar din directie opusã, respectiv Deva-Arad”, au precizat cei de la IPJ Hunedoara. În accident au fost rãnite sapte persoane, trei  dintre victime fiind scoase din masini dupã interventia echipelor de la descarcerare. Rãnitii au fost preluati de echipajele medicale si transportati la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) Deva. O fetitã de opt ani prezenta plãgi tãiate în regiunea inghinalã, iar o altã minorã de 12 ani avea un traumatism  cranian si plãgi contuze frontal, a precizat  purtãtorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Cãlin Dumitrescu. Soferii celor douã masini au suferit si ei rãni grave.
Maximilian Gânju