Criminalul de 17 ani, arestat preventiv

Magistratii Tribunalului Hunedoara au admis propunerea de arestare preventiva a tânarului de numai 17 ani, acuzat ca si-a ucis in bataie un vecin.

Potrivit purtatorului de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glaman, in data de 05.09.2012 instanta a admis cererea privind propunerea de arestare preventiva formulata de Parchetul de pe lânga  Tribunalul Hunedoara si a dispus arestarea preventiva pe o durata de 19 de zile a inculpatului pentru infractiunile de omor deosebit de grav si tâlharie. Impotriva hotarârii Tribunalului Hunedoara se poate declara recurs in termen de 24 de ore de la pronuntare”.

Atacatorul, cunoscut sub numele de „Blondul”, era vecin cu barbatul pe care l-a ucis si chiar acesta a fost cel care l-a chemat in casa, la un pahar de alcool. Politistii din Vulcan spun ca tânarul, care are antecedente penale, ar fi baut mai multe pahare cu barbatul pe care ulterior l-a omorât in bataie. Au inceput sa se cinsteasca in fata blocului, iar mai apoi au urcat in apartamentul victimei, unde au mai ciocnit câte un  pahar. Acolo au inceput sa se certe, din cauza muzicii sustine criminalul. L-a lovit cu picioarele pâna a mai putut pe barbatul de 56 de ani, iar apoi autorul oribilei crime a plecat ca si cum nimic nu s-ar fi intâmplat. A fost prins de politisti in Hateg, dupa ce a fost dat in urmarire, si dus imediat la audieri. Luni, un barbat de 56 de ani a fost gasit mort in casa chiar de catre fiica lui din Vulcan. Pe trupul acestuia s-au gasit unele leziuni care ar fi putut sa-i puna viata in pericol, iar din aceasta cauza imediat moartea luio a fost considerata suspecta. Fata victimei este cea care a sunat alarmata la 112, dupa ce si-a gasit parintele mort in casa, iar la fata locului s-a prezentat un echipaj SMURD, insa pentru victima nu s-a mai putut face nimic.

Carmen Cosman

 

 

Advertisements