Doi kilometri de drum spre Straja

Constructia drumului spre Straja, pe o rutã alternativã celei care se aglomereazã în fiecare sezon din cauza lãtimii si a numãrului mare de masini, a fost finalizatã.   Edilii au vrut sã  realizeze o rutã alternativã care sã descongestioneze traficul spre statiunea de munte, care în sezonul de iarnã este asaltatã de mii de turisti. Drumarii care au intervenit la modernizarea strãzii Pomilor, cea care asigurã o rutã alternativã de legãturã între DN 66A si DJ 664A, mai exact între Bulevardul Pãcii si strada Straja, prin strada Pomilor, au finalizat turnarea covorului de asfalt pe întreaga lungime a acestei strãzi, de peste 2 kilometri.
“Ne-am asumat aceastã obligatie încã de la începutul anului, atât în fata cetãtenilor care locuiesc pe strada Pomilor, dar si în fata turistilor care întâmpinau greutãti în traficul rutier spre Straja, în mod special în sezonul de iarnã. Am îndeplinit aceastã misiune dupã cum se poate constata înainte de termenul pe care ni l-am fixat si, pentru acest lucru, vreau sã le multumesc celor de la Apa Serv pentru cã au finalizat rapid lucrãrile la realizarea retelei de apã si canalizare, precum si drumarilor care, de asemenea, s-au mobilizat si, în ciuda vremii nefavorabile din ultima lunã au reusit sã finalizeze întreaga investitie în modernizarea strãzii Pomilor. Cred cã este unul dintre cele mai importante obiective de investitii pe care le-am fãcut atât pentru cetãteni, dar si pentru turistii care vor veni de acum înainte la Straja”, a declarat Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
Odatã cu realizarea acestui drum, accesul turistilor spre statiunea montanã va fi mult mai facil, evitându-se astfel aglomeratia.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.