Zilele Recoltei, tot mai aproape

Traditionala manifestare derulata sub denumirea de „Zilele Recoltei” se va derula in acest an in paralele cu „Targul de produse traditionale”.

 Manifestarile dedicate celor doua sarbatori se vor desfasura in zilele de 2, 3 si 4 octombrie, de aceasta data, pe strada Avram Iancu. „Pentru a elimina orice supozitii tin sa precizez ca, si in acest an, vor fi evitate cheltuielile de la bugetul local. Mai exact, administratia pietei va contribui cu sumele necesare organizarii tuturor manifestarilor”, a precizat Ioan Pristavu, administratorul pietelor din Petrosani.

In ceea ce priveste formatiile si trupele care vor fi prezente la sarbatoarea dedicata toamnei, in municipiul Petrosani, acestea nu au fost deocamdata stabilite. „Formatiile care se vor produce pe scena ca, de altfel, si programul nu au fost inca stabilite. Mai avem destul timp la dispozitie”, a mai spus Ioan Pristavu.

Tot in acest an, in Petrosani, va fi organizata si o alta manifestare. Aceasta se va derula sub denumirea de „Best Fest”, in perioada 21-23 septembrie.

Mircea Nistor

Advertisements