Municipiul Vulcan a dat startul întrecerilor pentru cea de a 46-a editie a Nedeii Vulcãnene.  Pânã acum s-au desfãsurat câteva  concursuri, iar de vineri încep petrecerile, pentru cã Bulevardul Mihai Viteazul va fi închis.
Primarul Gheorghe Ile spune cã va avea câteva zile de muzicã bunã, cu care va încânta localnicii si cãa fãcut, pentru aceastã editie, atât cât i-a permis bugetul.
„Eu zic cã va fi în conditii bune si multã lume asteaptã sã vedem ce artisti aducem. Am fãcut contract în functie de  sumele alocate de Consiliul Local, cã as aduce-o pe Madonna,  dar nu sunt bani. Nici pentru alte formatii de la Bucuresti nu avem noi buget în Valea Jiului”, a spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.
Petrecerile încep vineri de la ora 16,00, iar pe afis am gãsit nume de formatii din zona noastrã, dar si al Claudiei Ghitulescu. Spectacolul de muzicã popularã îi are ca  protagonisti pe:  Ileana Merisoreanu, Suzana Toader, Victorita Lãcãtusu, Felician Nicola, Teodora Filip, Geanina Gavrilã si Marian Gogan, iar  spectacolul de muzicã usoarã le apartine celor de la DJ Project, Vescan si Bere Gratis.

Diana Mitrache