Simota a vrut sa puna “mana” pe lucrarile de la Ambulatoriul din Uricani.  Una dintre societatile controlate de omul de afaceri petrosanean, Alin Simota a pierdut o licitatie de la Primaria orasului Uricani.

Este vorba de proiectul privind „Modernizarea, reabilitarea, dotarea cu echipamente de specialitate a cabinetelor ambulatoriu Uricani”. Societatea perdanta a depus o contestatie la Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor, insa aceasta a fost respinsa. Reprezentantii societatii cereau celor de la CNSC reevaluarea ofertelor.

„Prin contestatia nr.672/13.07.2012, inregistrata la C.N.S.C. cu nr.20377/16.07.2012, depusa de catre S.C. ATOMIS S.R.L., cu sediul Petrosani, Str. Ghe. Doja nr.2-4, judetul Hunedoara, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.J20/232/2009, avand C.U.I. RO 25176542, reprezentata de administrator Acs Mihaela-Ramona si consilier juridic Preda Mihaela, impotriva deciziei de respingere a ofertei sale, comunicata cu adresa nr.134/30/12.07.2012, de catre PRIMARIA ORAªULUI URICANI, cu sediul in Uricani, Str.1 Mai nr.6, judetul Hunedoara, in calitate de autoritate contractanta, in cadrul procedurii de atribuire, prin cerere de oferte, a contractului de achizitie publica de lucrari avand ca obiect „Modernizarea, reabilitarea, dotarea cu echipamente de specialitate a cabinetelor ambulatoriu Uricani”, se solicita anularea deciziei susmentionata si reevaluarea ofertelor”, se arata in documentul CNSC.

Reprezentantii Consiliului au respins cererea celor de la societatea controlata de Alin Simota.  „In baza documentelor depuse de parti,  CONSILIUL NATIONAL DE SOLUTIONARE A CONTESTATIILOR respinge, ca nefondata, contestatia depusa de catre S.C. ATOMIS S.R.L., cu sediul Petrosani, Str. Ghe. Doja nr.2-4, judetul Hunedoara, in contradictoriu cu PRIMARIA ORAªULUI URICANI, cu sediul in Uricani, Str. 1 Mai nr.6, judetul Hunedoara. Dispune continuarea procedurii de atribuire”, se arata in decizia CNSC.  Valoarea contractului este evaluate la suma de peste 2,4 milioane de lei.

  Raul IRINOVICI