Lipsa locurilor de parcare este una din problemele cu care se confruntã soferii din Valea Jiului. numãrul autoturismelor a crescut galopant în ultimii ani, iar numãrul locurilor de parcare a rãmas constant.
Edilii încearcã sã rezolve aceste probleme. La Petrila, sute de parcãri au fost amenajate si date în folosintã de la începutul anului si pânã acum, acestea adãugându-se celor deja finalizate anterior, pe proiectul finantat prin PNDL ”Reparatii si modernizare alei, trotuare si parcãri în Cartierele 8 Martie, 22 Decembrie, Tudor Vladimirescu, Minei si Alexandru Sahia”.
”Continuarea dezvoltãrii infrastructurii în orasul Petrila este posibilã datoritã proiectelor pe care le-am lansat anul trecut, în care Primãria orasului Petrila beneficiazã de finantarea necesarã pentru implementarea acestor proiecte de dezvoltare localã prin PNDL”, a declarat Vasile Jurca, primarul orasului Petrila. Încã de la începutul anului, la Petrila au fost concesionate mai multe terenuri pentru realizarea unor parcãri acoperite.
Monika BACIU