Targul saptamanal se muta in incinta stadionului

Targul de produse industriale de la Petrosani ar putea fi mutat, din nou, in incinta stadionului Clubului Sportiv municipal. Mutarea targului nu va fi una definitiva, ci aceasta relocare ar putea avea loc in anumite perioade ale anului.
Proiectul se afla in dezbatere publica, iar persoanele interesate pot depune sugestii sau propuneri. “Serviciul Public Administratia Pietelor solicita aprobarea functionarii Targului saptamanal de produse industriale noi si  second-hand in incinta  stadionului Clubului Sportiv municipal Jiul Petrosani. Aceasta solicitare are la baza demersurile cetatenilor care locuiesc in zona si sunt  nemultumiti de felul in care arata locul de desfasurare a targului, mizeria si galagia ce creaza  disconfort acestora in fiecare duminica”, arata documentul lansat in dezbatere publica.  In plus, reprezentantii Administratiei Pietelor considera oportuna schimbarea locatiei, pentru a creste, astfel, incasarile la buget. Daca targul saptamanal va fi mutat in incinta stadionului, atunci se va percepe taxa atat pentru vizitatori, cat si pentru vanzatori.
“Totodata, este oportuna aceasta schimbare a locatiei targului pentru a creste incasarile bugetului Administratiei Pietelor, in sensul ca atat clientii vor fi taxati la intrarea in incinta, dar si comerciantii de produse second-hand vor putea fi taxati”, mai arata documentul.  Targul saptamanal ar urma  sa functioneze, in incinta  stadionului, in perioada mai – octombrie, intre orele 06:00-15:00 si noiembrie – aprilie, intre orele 07:00-15:00. Persoanele interesate pot transmite propunerile pe marginea acestei dezbateri pana in data de 20 iunie.
Monika BACIU

Advertisements

2 comentarii la „Targul saptamanal se muta in incinta stadionului

 • 14 iunie 2018 la 08:13
  Permalink

  Si a?a gunoiul va r?mâne in incinta stadionului.
  Oare da bine un târg de genul acest in incinta unei baze sportive????

 • 14 iunie 2018 la 09:08
  Permalink

  ……..pentru uni asa zisi gospodari, se pare ca da bine!!!!SI ASA STADIONUL VA DEVENI IN CURAND …O RUINA!!IN LOC SA REINTRAM IN LUMEA BUNA A FOTBALULUI, MAI BINE SE ALEGE PRAFUL !!!!

Comentariile sunt închise.