În plinã varã, un curcubeu de culoare a fost instalat în centrul municipiului Lupeni, pentru ca zona de promenadã din centrul orasului sã fie cât mai atractivã.  Nu a fost scos niciun leu din bugetul orasului, însã, zona va fi folositã pentru a-i antrena, mai ales pe cei mici, în acest loc.  Zeci de umbrele colorate au fost amplasate începând de marti în zona cinematografului si locul aratã acum perfect.
„Din câte vedeti, sunt niste umbrele mult mai frumoase decât au fost anul trecut. Am pus umbrele cu mâner de lemn, ca sã le echilibrãm si sã nu mai fie luate de vânt si îmi doresc foarte mult ca cetãtenii sã se bucure de acestea, pentru cã noi, comunitatea, dorim sã le aducem zâmbetul pe buze. Noi nu am dat niciun leu pentru aceastã investitie, care s-a fãcut cu ajutorul oamenilor de bine, pe care îi avem în comunitate” Mai mult, tot copiii vor fi cei care, pentru cã locul le este destinat, îl vor aduce în lumea povestilor. „La noi în comunitate, avem un pictor celebru care are vreo  12 copii si toti picteazã. Vrem sã îi punem sã picteze partea de jos. Acum suntem doar în discutii sã vedem ce s-ar potrivi cel mai bine în zonã ”, a mai spus primarul din Lupeni.  Lupeniul a prins culoare si unul dintre parcurile noi are chiar o fântânã, ieftinã  si eficientã.
„A fost o ambitie personalã si am fãcut-o cu angajatii primãriei din Lupeni. Nu am avut nici aici nevoie de firme si doar am cumpãrat noi lemnul, fântâna, stâlpii de iluminat si am fãcut ceva mai modern”, a adãugat Lucian Resmeritã.  Lucrãrile de înfrumusetare a Lupeniului au cuprins si ornamentarea cu flori a zonelor de pe bulevardul principal, însã, dacã  primãria a plantat 2.000 de muscate, 1.000 deja au fost furate si zilnic sunt înlocuite ghivecele.
Diana Mitrache