Dezinfectantii de la Spitalul de Urgentã din Petrosani au ajuns la Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor. O societate din Bucuresti a solicitat “anularea procedurii lotului 10 al achizitiei, respectiv obligarea autoritãtii contractante la modificarea specificatiile tehnice ale loturilor 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8 si 10 (în subsidiarul petitului referitor la anularea procedurii acestui lot) ale achizitiei în raport de criticile înfãtisate în contestatie,  obligarea autoritãtii contractante la plata cheltuielilor de judecatã (…) în valoare de 3.000 ron”.  Dupã analizarea documentelor depuse, Consiliul a dat câstig de cauzã firmei.
“Admite în parte, în ceea ce priveste loturile 1, 2, 5, 6, 8 si 10 contestatia formulatã de  SC GB INDCO SRL în contradictoriu cu SPITALUL DE URGENTÃ PETROSANI si, pe cale de consecintã, dispune anularea  procedurii de atribuire pentru loturile  1, 2, 5, 6, 8 si 10. Respinge ca nefondatã critica contestatorului cu privire la lotul 7 si ca nedoveditã solicitarea de modificare a  specificatiilor tehnice ale lotului 4. Obligã autoritatea contractantã la plata cheltuielilor de solutionare cãtre contestator,  în cuantum  de 2.000 lei”, aratã decizia CNSC.
Valoarea estimatã a contractului este cuprinsã între 9,380,688 si  18,761,376 RON, fãrã TVA, acesta urmând a se derula pe o perioadã de 48 de luni.
Monika BACIU