Constructia blocului ANL din Lupeni va începe în scurt timp

Un nou bloc ANL va fi realizat în municipiul Lupeni. Încã în iarna acestui an, primaurl municipiului Lupeni, declara cã realizarea imobilului destinat tinerilor va începe în vara acestui an. Zis si fãcut.  Un prim pas s-a realizat în acest sens. Amplasamantul a fost predat Agentiei Nationale de Locuinte, cea care implementeazã proiectul destinat tinerilor lupeneni.
“Am predat amplasamentul constructorului, pentru construirea noului bloc ANL. Acesta va cuprinde 45 de unitãti locative destinate tinerilor, respectiv: 20 de garsoniere si 25 apartamente cu douã camere”, declarã Lucian Resmeirtã, primarul municipiului Lupeni.  Noul bloc ANL va  dispune de un numãr de 45 de apartamente. Astfel, autoritãtile locale vor  rezolva, partial, problema locuintelor din localitate. La Lupeni mai sunt încã douã blocuri ANL. Douã blocuri au fost construite  la limitã cu orasul Uricani, iar cel de al treilea ar  completa exact locul rãmas gol. Cei care  locuiesc în aceste blocuri plãtesc lunar o chirie, care, potrivit edilului, este între 70 si 100 de lei.
Monika BACIU

2 comentarii la „Constructia blocului ANL din Lupeni va începe în scurt timp

 • 13 iunie 2018 la 18:19
  Permalink

  ok cu constructia unui bloc nou,,dar uitam ca in Lupeni sunt sute de apartamente de vanzare,,, mult mai ieftine decat cele de ANL,,, de ce primaria nu le cumpara si sa le dea in chirie la tineri? se doreste un oras fantoma cu 10-20 de persoane intr-un bloc?,, orasul e in restrangere,, din pacate… astept reactii din partea primarului,,, de ce nu doriti apartamentele existente? de ce unele noi si dublu la pret? ati incercat un demers de acest fel?

  Răspunde
 • 14 iunie 2018 la 10:24
  Permalink

  Cu atatea apartamente goale in Lupeni si perspectiva urata a inchiderii minei,constructia unui nou bloc e o adevarata risipa de bani si materiale.Poate primarul isi indreapta atentia si asupra obtinerii de fonduri pentru anveloparea termica a blocurilor si nu va spalati pe maini spunand ca sunteti proprietari descurcati-va.Sunt multe de facut in Lupeni,nu aruncati banii pe lucruri inutile ca nu sunt ai vostri ai primariei ,asa nu castigati capital electoral,ba dimpotriva !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.