Oficialii societãtii energetice au fãcut recurs la solutia Curtii de Apel Craiova care a admis, în parte, solicitarea fostului membru al Consiliului de Administratie, Ringo Dãmureanu.
Dosarul privind recursul a fost înregistrat pe rolul Înaltei Curti de Casatie si Justitie. Judecãtorii de la Curtea de Apel Craiova au stabilit cã CEH trebuie sã îi plãteascã lui Ringo Dãmureanu 9000 de lei, despãgubiri pentru cele trei luni cât a fost înlocuit din Consiliul de Administratie.
“Admite exceptia lipsei calitãtii procesuale pasive a Ministerului Energiei. Admite în parte actiunea completatã si precizatã. Obligã pârâta Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA la plata cãtre reclamant a sumei de 9028 lei brut reprezentând indemnizatia cuvenitã functiei de administrator pentru perioada 04.05.2017 – 03.07.2017 si a sumei de 50 lei”, aratã solutia Curtii de Apel Craiova. Ringo Dãmureanu a actionat în judecatã CEH si Ministerul Energiei într-un dosar care a avut ca obiect “pretentii”. Instanta de la Curtea de Apel Craiova a admis, în parte, solicitãrile lui Ringo Dãmureanu,  astfel cã societatea energeticã trebuie sã îi plãteascã peste 9000 de lei pentru perioada 4 mai – 3 iulie 2017. Ringo Dãmureanu a fost înlocuit din CA-ul de la CEH în data de 3 mai 2017. Locul  acestuia a fost preluat, la acel moment, de Alexandrul Prepelitã.
Monika BACIU