Presedintele Organizatiei Judetene PSD Hunedoara, Laurentiu Nistor: “Guvernul are bani de pensii si de salarii”

 

Presedintele Organizatiei Judetene PSD Hunedoara, Laurentiu Nistor sustine cã declaratiile “alarmiste” din ultima perioadã, referitoare la faptul cã, Guvernul nu ar mai avea bani de pensii si salarii,  nu au nicio legãturã cu realitatea si nu fac decât sã inducã neîncredere si teamã în rândul populatiei.
“Astfel de declaratii  nu fac bine nimãnui! Estimãrile Guvernului, Comisiei Europene si ale FMI indicã o crestere economicã între 4,5% si 6,1% pentru anul 2018, pe fondul transferului dinspre motorul consum spre motorul investitii, cresterea economicã rãmânând sustenabilã si robustã. De altfel, chiar sãptãmâna trecutã, Guvernul a anuntat  cã îsi propune sã atragã investitii de peste  1 miliard de euro, iar schema lansatã este doar o parte din pachetul de stimulare a investitiilor în România”, afirmã Laurentiu Nistor. Mai mult, Laurentiu Nistor pretinde cã, potrivit datelor Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat,

portofoliul Invest România cuprinde 84 de proiecte – investitii strãine, aflate în diferite stadii de implementare, cu un numãr total al locurilor de muncã create de peste 15.000. “Valoarea investitiilor strãine directe, pentru primele trei luni ale  anului 2018, au crescut cu 21,2% fatã de aceeasi perioadã a anului 2017. Asadar, investitorii  strãini au încredere în potentialul economic al tãrii noastre.
Datele publicate pe 16 mai, de Eurostat, în legãturã cu evolutia  calitãtii vietii în România, aratã cã, fatã de anul 2016, sunt peste 695.000 de români care au iesit din zona de  sãrãcie. În intervalul 2015-2016, numãrul de persoane aflate în sãrãcie si risc de excluziune socialã a crescut de la 7,435 de milioane la 7,694 de milioane. La final de 2017, numãrul acestor persoane a scãzut la 6,999 de milioane”, mai spune Laurentiu Nistor.
Investitiile publice au fost în trimestrul IV cu 3,2 mld lei peste cele din trimestrul IV 2016 (+28,1%), de la 11,4 mld lei în 2016 la 14,6 mld lei în 2017, afirmã Laurentiu Nistor, fapt ce în opinia acestuia  “vorbim despre un motor economic  sustinut, declaratiile legate de imposibilitatea plãtii pensiilor si salariilor sunt total false si denotã rea-vointã”.

Advertisements

3 comentarii la „Presedintele Organizatiei Judetene PSD Hunedoara, Laurentiu Nistor: “Guvernul are bani de pensii si de salarii”

 • 24 mai 2018 la 22:10
  Permalink

  Domnule Laurentiu Nistor de ce Consiliul Judetean Hunedoara PSD (Bobora si Andronache oameni dumneavoastra) nu incep asfaltarea drumului judetean din Parang , justitia a dat liber sa inceapa lucrarile . Ce mai asteapta ??? Dar drumul judetean Valea de Brazi ? Valea jiului a votat 28 ani cu PSD !

 • 24 mai 2018 la 23:56
  Permalink

  Vai de capul tau de tractorist nenorocit! Nistore, datorita guvernarii voastre demagogice si populiste, Romania va ajunge cat de curand, o tara de pensionari, fara investitii, fara perspective, fara viitor! Sunteti o adunatura de lichele si de hoti, care va duce Romania clar spre dezastru Nistore!

 • 26 mai 2018 la 22:41
  Permalink

  Cei care traiesc bine sunteti voi parazitii si papagalii lui zdraknea, cu 20000ron salar tot sa prostesti naivi.Nu sunteti in stare sa recalculati pensiile la o mana de pensionari care va voteaza la fiecare data ,iar tu o arzi cu,, cresterea economica”.

Comentariile sunt închise.