Dezbaterile despre viitorul Vãii Jiului se mutã la Lupeni

Discutiile legate de viitorul Vãii Jiului se mutã la Lupeni. Prima întâlnire de acest gen a avut loc la Bucuresti, sãptãmâna trecutã.
Uniunea Salvati România si Platforma România 100 organizeazã luni, 28 mai începând cu orele 17:00 atelierul „Viitorul Vãii Jiului: Perspective economice si antreprenoriale”.  Atelierul “îsi propune sã aducã laolaltã tineri antreprenori, agenti economici din turism, persoane ce dezvoltã afaceri de familie si experti economici care sã colaboreze pentru a genera propuneri pragmatice de stimulare economicã a Vãii Jiului în contextul transformãrii acestei zone”, aratã  invitatia.  Evenimentul va fi  moderat de cãtre Cristina Prunã, deputat USR, membru a Comisiei  pentru industrii si servicii si a Comisiei pentru afaceri europene. Alãturi de Cristina Prunã vor fi Claudiu Vrînceanu,  antreprenor si fost  secretar de stat în Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri-  membru RO100 si  Vlad Florea, fost antreprenor, cadru didactic universitar din Valea Jiului, membru USR.
Monika BACIU

Advertisements

4 comentarii la „Dezbaterile despre viitorul Vãii Jiului se mutã la Lupeni

 • 23 mai 2018 la 03:52
  Permalink

  Viitorul vaii jiului va fii turismul si pastoritul

 • 25 mai 2018 la 08:23
  Permalink

  Fara minerit si energetica valea jiului nu are nici un viitor.Ani la rand s-a tot desfiintat si nu a fost pus nimic in loc in ciuda promisiunilor celor ce s-au perindat la putere.Azi maine dupa ce vor fi terminate si minele Vulcan si Livezeni se poate pune cruce zonei similar zonei Anina.Cat despre turismul local e un vis frumos ce necesita multi ,foarte multi bani si infrastructura care din pacate lipseste cu desavarsire.Amageala cu Straja tine trei luni iarna ,iar vara ce sa faci acolo ???!Ramane Retezatul de o frumusete rara,greu accesibil din cauza drumurilor,el poate fi vazut de cei inca tineri ce pot cara un rucsac si bineinteles pe ei insasi.Cu asemenea oferta greu se pot atrage turisti in zona !

 • 28 mai 2018 la 18:35
  Permalink

  Se vor taoa roate padurile si treb multi angajati investitii masive in drujbe

 • Pingback:Presa local?: Iat? la ce m? refeream atunci | Robintel

Comentariile sunt închise.