Fotbal, Liga a III-a, Seria a 4-a / NICI LUGOJUL!

S-a fãcut atâta tam-tam cu urmãritoarele Sirinesei, dar niciuna nu a reusit sã o învingã! În penultima etapã, CSM Lugoj – ACS Sirineasa 1-2, echipa gãzduitã la Petrosani a condus detasat cu 2-0, prin golurile lui Stoenac (min. 3) si Honciu (min. 32), lugojenii marcând unicul lor gol în minutul 63 prin Sz. Szekely.
National Sebis a mentinut tempo-ul, 3-0 cu ACSO Filiasi (autori Ontel, Rutã, Sãulescu) în timp ce CSM Resita s-a chinuit, 2-1 cu ACS Ghiroda.
11 goluri s-au marcat în meciul CNP Timisoara – Millenium Giarmata (7-4), jucãtorul Ghighilicea de la oaspeti marcând trei goluri.
Înainte cu o etapã de finalul campionatului, ACS Sirineasa are un avans de zece puncte, fiind singura echipã din toate seriile Ligii a III-a, fãrã înfrângere!
În ultima etapã, sâmbãtã – 26 mai, ACS Sirineasa va juca la Petrosani cu ocupanta locului 12, Gloria Lunca Teuz Cermei.
Marian Stoenac (24 de ani – foto) autorul primului gol al Sirinesei la Lugoj, a mai jucat la Minerul Motru si Juventus Bucuresti.
Fotbal Juniori / Un sezon modest…
S-a încheiat turneul final, judetean, editia 2017-2018, cu victoria clarã a echipei CS Hunedoara, care va merge la turneul zonal.
Jiul Petrosani (antr. Damian Militaru), reprezentatul Vãii Jiului, nu a reusit decât un egal, 1-1 cu Cetate Deva, au urmat apoi trei înfrângeri (1-5 cu CS Hunedoara, 0-4 cu CFR Simeria, 0-3 cu Cetate Deva) si clasarea pe ultimul loc…
S-au remarcat de la Jiul, portarul Bogdan Tomescu, mijlocasii Marius Botoroagã, Eduard Gheocea, Alex Porav si atacantul Denis Cãpritã
GENU TUTU

Advertisements

Un comentariu la „Fotbal, Liga a III-a, Seria a 4-a / NICI LUGOJUL!

  • 21 mai 2018 la 18:51
    Permalink

    Hai Jiul Petrosani !!!

Comentariile sunt închise.