Nu se cunoaste data la care vor începe lucrãrile la drumul spre Parâng

Procesul în care mai multe firme constructoare au reclamat mai multe aspecte ale licitatiei derulate de Consiliul Judetean Hunedoara în contractul de modernizare a drumului spre Parâng s-a finalizat, însã, oficialii institutiei judetene nu stiu când vor demara lucrãrile.
Instanta a respins contestatiile firmelor constructoare, cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare. La nivel judetean, nu se cunosc date suplimentare.
“Va fi o reevaluare a ofertelor. Procedura nu ar trebui sã dureze, însã, pot fi depuse alte contestatii”, a declarat Sorin Vasilescu, vicepresedintele Consiliului Judetean Hunedoara. De doi ani se tãrãgãneazã demararea lucrãrilor. Contestatiile depuse de firmele constructoare tin pe loc punerea în aplicare a contractului, iar cei care pierd sunt turistii si cabanierii. Cei din urmã se plâng de faptul cã în tot acest timp au pierdut sume importante de bani din cauzã cã turistii si-au anulat rezervãrile din cauzã cã nu pot ajunge la munte. Contractul privind  „Modernizare DJ 709F: DN 7A-Cabana Rusu-Masivul Parâng, km 6+600-10+325, judetul Hunedoara” a fost estimatã la suma de 16.596.526 lei pentru cei 3.725 metri de drum.
Monika BACIU

4 comentarii la „Nu se cunoaste data la care vor începe lucrãrile la drumul spre Parâng

 • 13 mai 2018 la 22:35
  Permalink

  NU se vrea sa se asfalteze drumul judetean din Parang ! Se gasesc motive pentru a nu se asfalta ! Dar si valea jiului sa fie unita sa nu mai voteze cu PSD !

  Răspunde
 • 14 mai 2018 la 06:36
  Permalink

  Cu amanarea asfaltari drumului din Parang este o dovada clara cum PSD de la judet (CJH) isi bat joc de valea jiului .

  Răspunde
 • 14 mai 2018 la 07:16
  Permalink

  Rusine PSD ca va bateti joc de valea jiului !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.