Un bãrbat de 78 de ani a fost la un pas de moarte, dupã ce s-a izbit de un mal de pãmânt, la intrarea în municipiul Vulcan, dinspre Petrosani.
Cel mai probabil, la schimbarea directiei, omul a pierdut controlul volanului, dupã ce i s-a fãcut rãu, în momentul în care a intrat pe soseaua ce se desparte în douã sensuri unice, iar acolo a intrat în malul de pãmânt si în constructia de beton de pe margine.
„Se pare cã, din motive medicale a pierdut controlul asupra directiei de mers si a iesit în afara pãrtii  carosabile, autoaccidentându-se. Din fericire, starea sa este bunã si a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar politistii au întocmit în cauzã un dosar de cercetare penalã, urmând a stanbili, pe parcursul anchetei, toate circumstantele ce tin de producerea acestui eveniment  rutier”, a declarat Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara.  Masina a fost serios avariatã, iar soferul a fost preluat de un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulantã. Potrivit purtãtorului de cuvânt al Ambulantei Deva, dr  Cãlin Dumitrescu, soferul în vârstã de 78 de ani s-a lovit puternic cu capul de parbriz, iar când a fost preluat de echipajul de la ambulantã, era inconstient. Imediat a  fost stabilizat de cei de la ambulantã, care au reusit  sã îl transporte la Spitalul de Urgentã din Petrosani, constient, cooperant.  Politia face cercetãri pentru a stabili care sunt împrejurãrile în care omul a pierdut controlul volanului si s-a izbit de parapet.
Diana Mitrache