Caritas Petrosani împreunã cu Parohia Romano-Catolicã Petrosani au derulat în ultimele douã sãptãmâni Campania de strângere de alimente cu numele Agentia de fapte bune! adresatã persoanelor vulnerabile ale comunitãtii noastre, în perioada pascalã. Cu o zi înainte de distribuirea acestora am reusit, cu ajutorul oamenilor apropiati comunitãtii Vãii Jiului, firmelor sau institutiilor educationale sã strângem îndeajuns de multe alimente pentru a realiza  75 pachete ce vor fi distribuite vârstnicilor singuri sau uitati de comunitate, persoanelor fãrã adãpost sau familiilor sãrace identificate de asociatia noastrã în cadrul campaniilor comunitare locale.
Dorim sã subliniem cã toate resursele adunate în cadrul acestei campanii provin de la oameni simpli, anonimi sau institutii apropiate de cauza socialã pentru care aceastã perioadã este una în care Învierea este nu doar o experientã personalã sau de familie dar si mãsura iubirii fatã de cei în nevoie. Iar aceastã iubire se dovedeste prin fapte! Le multumim tuturor celor care au contribuit si îi invitãm sã verifice pagina noastrã socialã de Facebook (https://www.facebook.com/caritas.petrosani) pentru feedback despre familiile care au primit darurile lor.
Multumim de asemenea tinerilor voluntari Caritas Petrosani care au pregãtit azi ouã rosii pentru toti vârstnicii programelor noastre de îngrijire si care mâine se vor transforma în mesagerii comunitãtii Astfel de implicare dovedeste capacitatea si dorinta lor de a fi piloni de dezvoltare comunitarã sãnãtoasã si sustenabilã.