O campanie de colectare a deseurilor va avea loc, la finalul acestei sãptãmâni, în municipiul Petrosani.  Primãria municipiului Petrosani în colaborare cu Asociatia Românã pentru Reciclare – RoRec- SLC aduce la cunostinta petrosãnenilor cã în data de 17.03.2018 se va desfãsura o nouã campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice.
(DEEE) cu denumirea “Pãdurea noastrã este ghena de gunoi?”
“Dacã doriti sã participati la aceastã actiune vã invitãm sã depuneti acest tip de deseu la punctele de colectare din localitate, amenajate: în fata Casei de Culturã, în Piata Dacia, la masina de colectare”, aratã anuntul Primãriei Petrosani. Actiunea de colectare a DEEE se va desfãsura între orele 9 – 17 iar tombola cu premii (tragerea la sorti a taloanelor completate) va avea loc la punctul de colectare din fata Casei de Culturã începând cu orele 17.30. cei care participã la campanie pot câstiga diferite premii.
“Fiecare deseu predat îti poate aduce o recompensã pentru gestul tãu responsabil fatã de mediu. Participi la o tombolã cu premii!”, mai aratã organizatorii.Astfel, se pot câstiga douã cafetiere, douã bucãti de fier de cãlcat, un mixer, dar si tichete cadou.
Monika BACIU