Sentintã finalã în dosarul cuartului de la Uricani

Instanta urmeazã sã dea verdictul  astãzi, 12 martie 2018, într-un dosar în care, în centrul atentiei, este fostul prefect al Judetului Hunedoara Costel Alic, dar care are ca scop clarificarea situatiei zãcãmântului pur de cuart de la Uricani.
Curtea de Apel Bucuresti a încheiat judecarea apelului din dosarul de delapidare al fostului prefect al judetului Hunedoara, Costel Alic si urmeazã sã se pronunte în acest caz. În primã instantã, la Tribunalul Bucuresti, fostul prefect al judetului nostru a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare si pe o perioadã de doi ani i s-a interzis exercitarea anumitor drepturi civile.  Instanta a stabilit cã fostul prefect este acuzat de constituirea de grup infractional organizat, alãturi de  Teodor Nicolãescu, fost presedinte al Bãncii Române de Scont (BRS), Rãzvan Haritonovici, fost presedinte al Astra Asigurãri SA, Lucian Burghelea, fostul sef al biroului plasamente de la Astra Asigurãri.
Costel Alic a garantat un împrumut la bancar sus amintitã cu zãcãmântul pur de cuart de la Uricani, în calitatea sa de administrator al Romcuart, societate care avea licenta de exploatare a acestuia.
Diana Mitrache

Advertisements

2 comentarii la „Sentintã finalã în dosarul cuartului de la Uricani

 • 11 martie 2018 la 22:44
  Permalink

  Salut ma numesc dan si as dori stiri mai multe despre sportul din V jiului, echipe, clasamente etc… Multumesc

  Răspunde
 • 11 martie 2018 la 22:49
  Permalink

  As dori mai multe stiri despre sportul din V jiului. Multumesc

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.