Un barbat a ajuns in stare grava la Spitalul de Urgenta din Petrosani, cu fractura de femur, traumatism cranian si toracic, dupa ce a ramas incarcerat in masina cu care se deplasa. Alaturi de el, alti 6 oameni, printre care si un copil, au fost dusi la aceiasi unitate de primire a urgentelor, fiecare cu diverse rani. A fost nevoie de echipajele de la descarcerare, care l-au scos cu greu pe barbat dintre fiarele contorsionate. Potrivit politistilor, vinovat este un barbat din Petrila, care, aflat la volanul masinii sale, a intrat pe contrasens. „Un conducator auto de 49 de ani din Petrila a patruns pe sens opus si a acrosat autoturismul care circula regulamentar din sens opus, condus de un tanar de 27 de ani, autoturism inmatriculat in judetul Arges. In urma impactului, a rezultat ranirea ambilor conducatori auto si a 4 dintre pasageri, doi din fiecare autoturism. In cauza a fost intocmit dosar penal”, spune Bogdan Nitu, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara.
Potrivit celor de ISU, la accidentul care s-a produs in dreptul minei Livezeni, pe DN 66, la Petrosani, s-au deplasat pompierii Detasamentului specializati in descarcerare si prim ajutor, precum si echipajele SAJ, care au salvat 7 oameni: o femeie, 5 barbati si un copil de 5 ani. „Cel mai grav ranit este unul dintre soferi, care a fost incarcerat, fiind eliberat din autoturism dupa interventia echipei de descarcerare. Toti ranitii au politraumatisme in urma accidentului rutier si au fost transportati la UPU Petrosani, cu ambulante”, a spus Anemona Doda, purtator de cuvant al ISU Hunedoara.
Traficul auto pe DN 66 a fost deviat minute bune, dupa producerea accidentului, pe rutele interioare din Cartierul Aeroport.

Diana Mitrache

Foto Facebook Nicolae Gherghin