Avram Iancu a abondonat cursa de la Polul Nord

In prima zi a competitiei, la câteva ore de la start, atletul din Valea Jiului Avram Iancu Marius a abandonat-o. Potrivit celor care il monitorizeaza, deocamdata nu se stie motivul pentru care a fost intrerupta cursa, dar organizatorii spun ca nu este nimic grav.

„Din pacate Avram Iancu a abandonat cursa ULTRA ARCTIC 6633…nu se stie cauza…se pare ca nimic grav…felicitari bravului nostru român pentru curajul lui !!! Felicitari Iancu Avram !!! Ceilalti sunt bine…mergem mai departe…!!!” SCRIE MIHAELA GEORGETA SUCIU, pe site-ul de socializare al lui Avram Iancu.

Avram Iancu reusise sa treaca de punctul 1 de control si trebuia sa ajunga la cel de al doilea. Potrivit site-ul oficial, alaturi de Avram Iancu a mai abandonat cursa si Didier da Costa.
Pe primul loc este Tiberiu Useriu, cel care se afla la cea de a treia incercare a sa, iar pe locul 3, dupa abandonul lui Avram, va urca Levente Polgar.

România este a doua tara cu un numar de 4 participanti la aceast ultramaratonul Arctic, dupa Zimbabwe cu 6 participanti. In competitie sunt acum Levente Polgar, Tiberiu Useriu si Florina Iofcea.

Diana Mitrache

Advertisements

6 comentarii la „Avram Iancu a abondonat cursa de la Polul Nord

 • 9 martie 2018 la 19:04
  Permalink

  A crezut ca e joaca acolo.Propun sa ofere primaria titlul de cetatean de onoare.Doar pentru ca a incercat.

 • 9 martie 2018 la 19:18
  Permalink

  Acest neica nimeni chiar a crezut ca este cineva!

 • 9 martie 2018 la 21:43
  Permalink

  da tu cine esti, papagalule? ca nume de papagal ai

 • 10 martie 2018 la 12:02
  Permalink

  Pe Dunare, nu zice nimeni ca e usor, te mai duce si curentul, acolo in frig e in primul rand o cursa psihologica.

 • 10 martie 2018 la 23:51
  Permalink

  De ce sunteti rai ,omul sa pregatit luni de zile ca sa reziste la multele grade cu minus, dar daca la polul nord temperatura este cu plus a fost luat pe nepreg?tite. Precis nu a avut bermude la el si sa oparit la curut.

 • 15 martie 2018 la 19:10
  Permalink

  Cineva zicea ca il asteapta alte provocari, Jiul cap coada sau poate ataca Maleia, ori Slatinioara.

Comentariile sunt închise.