Arestat pentru tâlhãrie calificatã. Victima a fost momitã cu o prostituatã

Are în ”palmares” o tentativã de viol, infractiuni de tâlhãrie ori furt calificat. Acum se întoarce dupã gratii pentru cel putin 30 de zile.  Recidivistul a ademenit un pensionar si când a prins momentul l-a lãsat fãrã bani. Momeala a fost o presupusã domnisoarã de companie.
Un pensionar din municipiul Petrosani a fost atacat si jefuit de un recidivist, Oprinescu Ciprian Valeriu (39 de ani), acesta din urmã folosindu-se de o strategie ineditã. L-a ”agãtat” pe om în zona de promenadã a localitãtii si i-a propus sã-l ducã la o tânãrã, unde ar fi avut parte de o partidã de amor. Bãrbatul a muscat momealã, dar în loc de sex a fost atacat si jefuit.
”În urma activitãtilor investigative desfãsurate, politistii petrosãneni au reusit identificarea si retinerea unui bãrbat în vârstã de 39 de ani, din Petrosani, cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de tâlhãrie calificatã. (…) Victima, un bãrbat în vârstã de 61 de ani (aflat sub influenta bãuturilor alcoolice), le-a declarat politistilor faptul  cã,  dupã lãsarea întunericului (în jurul orei 19:00),  a fost acostat de un bãrbat care i-a propus sã îi intermedieze întretinerea de relatii sexuale cu o tânãrã. Persoana vãtãmatã a fost de acord cu propunerea, motiv pentru care a fost condus într-o zonã slab circulatã si iluminatã, în spatele unui hotel din Petrosani, bãrbatul care i-a fãcut propunerea  i-a pulverizat în fatã o substantã iritant lacrimogenã si l-a deposedat de 180 de lei, bani pe care îi avea în buzunar”, a declarat Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt IPJ Hunedoara. Suspectul a fost arestat pentru 30 de zile fiind acuzat de tâlhãrie calificatã. Oprinescu are un cazier bogat si mai este tras la rãspundere într-un dosar penal pentru furt. A fost cercetat ori condamnat pentru tentativã de viol, tâlhãrie calificatã, furt si tentativã de furt.
Maximilian Gânju

Advertisements

Un comentariu la „Arestat pentru tâlhãrie calificatã. Victima a fost momitã cu o prostituatã

  • 19 martie 2018 la 12:13
    Permalink

    A, nu ?tiam. Mul?umesc!

Comentariile sunt închise.