Aprecieri colegiale pentru salariatii lunii februarie de la Apa Serv

În cursul zilei de vineri, 2 martie 2018, în cadrul unei sedinte extraordinare a Echipei de conducere a Apa Serv Valea Jiului si a sefilor de servicii, au fost prezentate rezultatele activitãtii depuse de colectivul de salariati ai operatorului regional de apã si canalizare din Valea Jiului, în luna precedentã.
Cu acest prilej, în urma analizei efectuate de conducerea executivã a societãtii, au fost nominalizati angajatii lunii februarie de la societatea de apã din Petrosani. Acestia sunt:
– Angela Sfetcu – economist în cadrul serviciului Financiar – Contabilitate
– Silvia Dinu – inginer în cadrul serviciului Comercial
– Alin Filipas – instalator în cadrul sectorului apã – canal Uricani
Similar, în urma analizei activitãtii serviciilor din  cadrul Apa Serv Valea Jiului, a fost stabilitã si echipa care a întrunit calificativul necesar pentru a fi declaratã drept ”Colectivul lunii Februarie de la Apa Serv”. În acest caz este vorba despre Serviciul Financiar-Contabilitate – compus din Elena Fortuna, Lenuta Berchis, Carmen Aura Badea, Adina Gabriela Popa, Angela Sfetcu, Cristina Cutui, Georgeta Mihaela Stan, Maria Cristina Turbutan, Oana Cristescu si Eva Melinda Ciucur.
Fiecare dintre salariatii merituosi ai lunii februarie a fost felicitat în cadrul unei ceremonii care a avut loc astãzi la sediul central al Apa Serv, în sala ”Nicolae Sãdean”. Laureatii au primit, pe lângã felicitãrile de rigoare, o diplomã de merit si o primã financiarã.
”Rezultatele financiar-contabile pe care le-am înregistrat, dar mai ales modul corect si constiincios în care colegii nostri de la Serviciul Financiar-Contabilitate îsi desfãsoarã activitatea, în mod special în aceastã perioadã în care lucrãm la închiderea bilantului pentru anul precedent, ne-au fãcut sã întelegem cu totii cât de important este rolul economistilor din echipa noastrã în buna functionare a firmei si în rezultatele economice pe care le-am înregistrat si le înregistrãm în mod constant. Vreau sã-i felicit pe colegii nostri de la Serviciul Financiar-Contabilitate, cãrora le-am acrordat titlul de Colectiv al lunii februarie. De asemenea, aceleasi felicitãri li se cuvine si colegilor nostri Angela Sfetcu, Silvia Dinu si Alin Filipas – angajatii cei mai buni ai lunii februarie la Apa Serv”, a declarat Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.
Programul de fidelitate ”Angajatul lunii”, respectiv ”Colectivul lunii” a fost demarat la începutul anului 2017 de conducerea operatorului regional al serviciilor publice de alimentare cu apã si de canalizare din Valea Jiului. Programul are ca scop încurajarea competitiei interne si cresterea gradului de eficientã a salariatilor societãtii în activitãtile prevãzute în fisa postului.
Birou Presã  Apa Serv Valea Jiului Petrosani

Advertisements

Un comentariu la „Aprecieri colegiale pentru salariatii lunii februarie de la Apa Serv

  • 5 martie 2018 la 08:42
    Permalink

    Ma uit cu mirare si numi vine sa cred ca lipseste di poza cel mai muncitor om din Apa Serv BENCHE ZOLTAN ,omul munceste mult domnule AVRAM in acelasi timp la firma pe care o conduceti si la SCOALA DE SOFERI si cind mai are timp il gasiti la cafenele cauta VC infundate conducte sparte omul este epuizat trebuie recompensat sau nu va lasa norusa madam BENCHE.

Comentariile sunt închise.