Bradetul, gata la sfarsitul lunii

Zona de agrement de la Bradet va fi gata in cateva saptamani. In aceste zile se lucreaza de zor si zeci de oameni au fost comasati pentru ca lucrarile sa intre in line dreapta.

Termenul initial de finalizare al lucrarilor era programat pentru data de  4 august, dar a fost amanat de autoritatile locale. In acest moment, zeci de oameni lucreaza la finalizarea detaliilor si joi a fost ziua in care s-a turnat covorul asfaltic pe drumul de legaturi dintre Petrosani si zona de agrement. „Se lucreaza la asfaltarea drumului de acces, la punerea bordurilor si a pavajelor din piatra. La sfarsitul lunii august va fi termenul de finalizare si speram ca pana atunci totul va fi gata”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul din municipiul Petrosani.

Amenajarea spatiului aflat la aproximativ un km de centrul municipiului Petrosani, cu scopul de a crea un loc de agrement, a costat peste 9,6 milioane de lei, din care 6,244 lei sunt din fonduri europene. Restul sunt bani de la Guvern si o mica parte e contributia locala. Totul face parte din proiectul amplu de amenajare al centrului civic al orasului si va fi gata in scurt timp.

 Diana Mitrache

Advertisements