A scãpat de închisoare dupã ce a primit o sentintã cu suspendare pentru cã a condus bãut, fãrã permis si a produs un accident rutier. N-a învãtat nimic din greseli si acum riscã sã ajungã dupã gratii.
Iedlicicã Ciprian Eugen (28 de ani) a fost prins de politisti conducând un autoturism pe drumurile publice fãrã a avea permis de conducere si s-a ales cu un nou dosar penal.
De aceastã datã, tânãrul cu mai multe condamnãri la activ pentru fapte asemãnãtoare n-a mai fost bãut dar avea masina neîmatriculatã. Dosarul instrumentat politisti si procurori a ajuns la Judecãtoria Petrosani, iar magistratii au decis trimiterea în judecatã a bãrbatului pentru sãvârsirea infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat si fãrã a avea permis.
În 2015, Iedlicicã a fãcut praf patru masini si a rãnit douã femei, dupã ce s-a urcat bãut la volan desi nu avea permis. Individul s-a îmbãtat critã si s-a urcat într-o masinã de teren ce apartinea unui cunoscut de-al sãu. În apropierea Primãriei Petrosani, din cauza bãuturii a acrosat o dubitã parcatã, a tamponat un autoturism care circula în fata sa si l-a proiectat într-un copac. La testarea fãcutã de politisti la fata locului bãrbatul avea o alcoolemie de 1,49 mg/l, alcool pur în aerul expirat. A fost condamnat de Judecãtoria Petrosani la un an si sapte luni de închisoare.
Curtea de Apel Alba Iulia i-a înãsprit pedeapsa si l-a trimis direct la Psihiatrie, unde sã efectueze muncã în folosul comunitãtii. Mai precis, magistratii i-au suspendat executarea pedepsei si i-au mãrit perioada de supraveghere la 3 ani.
Maximilian Gânju